Latihan pada 18 Oktober (Sabtu)…

Untuk 'pattern' ini, kena tahan siku setinggi ini baa....
Untuk ambil 'pattern' ni, siku kena tinggi begini...

Haloo… Latihan telah bermula semalam. Mula pada jam 8am berterusan hingga ke malam. Agak memenatkan juga, tapi berpuas hati kerana kami telah menyiapkan 2 tarian. Siapkan secara kasar aja, part penghalusan tu terserah pada mereka lah sepanjang minggu nanti. Jadi tinggal 2 lagi tarian untuk disiapkan. Latihan semalam telah tamat pada jam 2.30am (lebih kurang macam tu lah….)

Kasihan juga sama budak-budak kami ni…  Tapi saya dan guru-guru terharu bila lihat semangat mereka untuk berlatih dan membantu rakan-rakan yang lain. Mereka begitu bersungguh-sungguh dan tekun sekali tanpa mengenal penat lelah. Saya yang mengajar bersama guru-guru yang membantu pula yang terasa penatnya… Hahahaha….

Nampaknya semua dah dapat ambil 'pattern'...
Nampaknya semua dah dapat ambil 'pattern' dengan baik...

Latihan disambung semula pada hari Ahad (20 Oktober)… Wish us luck untuk latihan kami…

Dengar khabarnya Zon 3 (Sibu, Mukah, Kapit) bertanding hari ini.  Zon 4 (Bintulu, Miri, Limbang) pula pada 11 November dan Zon 2 (Sri Aman, Sarikei, Betong) pada 1 November…. Kami pula Zon 1 (Kuching, Kota Samarahan) pada 8 November….

Semoga membuat persembahan yang terbaik untuk semua kumpulan yang bertanding…!!!!

Fred a.k.a ewek83

Advertisements

2 thoughts on “Latihan pada 18 Oktober (Sabtu)…”

  1. Rindu le kat dewan Tu……… ble le skul ni nak pasang tile bru…….. mngancaam kaki pnari je….. hye….

    VAMP: Rindu dewan jer? 🙂 Nak pasang tile tarak ada budget!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s