Maklumat Pertandingan Tarian Sekolah Menengah Peringkat Bahagian Kuching 2012

Di Bilik Mesyuarat SMK Matang Hilir

Melalui mesyuarat yang telah diadakan di SMK Matang Hilir pada 20 Mac lepas, ada beberapa perkara berbangkit telah dibincangkan.

1. Tempat pertandingan: Dewan MBKS.

2. Tarikh pertandingan: 18 & 19 April 2012

3. Tarikh penyesuaian pentas: 16 & 17 April 2012

3 orang hakim akan dilantik untuk menghakimi pertandingan tersebut.

Berikut Adalah Kedudukan Undi dan Masa Giliran Tarian Semua Sekolah yang Mengambil Bahagian.

HARI PERTAMA (Tarian Rampaian)

BERMULA:  08.30 pagi
1. SM Vokasional Matang
2. Kolej Abdillah
3. SMK Petra Jaya
4. SMK Pending
5. SMK Sungai Maong
6. SMK Lundu
REHAT:  10.00-10.45 pagi
7. SMK St. Thomas
8. Sekolah Seni Malaysia Kuching
9. SMK Tunku Abdul Rahman (STAR)
10. SMK Tun Abang Haji Openg
11. SMK Penrissen No. 1
12. SMK Bandar Kuching No. 2
13. SMK Matang Hilir
REHAT:  12.30-02.00 petang
14. SM Teknik Sejingkat
15. SMK Bandar Semariang
16. SMK Jalan Arang
17. SMK Padawan
18. SMK Kuching High
19. SMK Padungan
20. SMK Siburan
21. SMK Tun Abdul Razak
22. SMK Teresa
23. SMK Bako
24. SMK Semerah Padi
TAMAT:  04.45 petang

HARI KEDUA (Tarian Etnik)

BERMULA:  08.00 pagi
1. Kolej Abdillah
2. SM Vokasional Matang
3. SMK Petra Jaya
4. SMK Lundu
5. SMK Bako
6. SMK Penrissen No. 1
7. SMK Tunku Abdul Rahman (STAR)
8. SMK St. Thomas
9. SMK Kuching High
10. SMK Padawan
11. SMK Tun Abdul Razak
12. SMK St. Teresa
REHAT:  10-10.30 pagi
13. SMK Matang Hilir
14. SMK Bandar Semariang
15. Sekolah Seni Malaysia Kuching
16. SMK Jalan Arang
17. SMK Sungai Maong
18. SMK Siburan
19. SMK Pending
20. SMK Bandar Kuching No. 2
21. SM Teknik Sejingkat
22. SMK Padungan
23. SMK Tun Abang Haji Openg
24. SMK Semerah Padi
TAMAT:  12.30 tengahari

PENUTUPAN:  02.30 petang

Advertisements

Published by

CKn

Just like another human being

10 thoughts on “Maklumat Pertandingan Tarian Sekolah Menengah Peringkat Bahagian Kuching 2012”

  1. salam smk Lundu..kami dari unit pendidikan pencegahan dadah sarawak mengalu-alukan blog kami yang terkini dan diharapkan pihak blogger dr smk Lundu dengan senang hati vote di ruangan sebelah kanan blog kami..

    semoga visi ” sekolah bebas dadah 2012″ dapat kita capai..

    spread the love..;))

    thank u..

  2. GOD LUCK ADG….SYA PMNAT KMUORNG..USHA BETLX2…TUAN RMAH THUN NHIE PRNGKT NGRI KAT MUKAH..

    VAMP: Tq. Kami tak lah sehebat mana pun. Dah sgt lama tak merangul mana2 gelaran. Agak mustahil kami akan mewakili Kuching ke Mukah. Kemenangan atau top 3 bukan target kami tahun ini. Kami hanya akan cuba untuk memberi persembahan yang terbaik setakat yg termampu shj.

    1. xper…usha sje skrng nhie..apa pun good luck…t mna taw rzki ader..bnykkn berdoa..sya sntiasa mngkti prkmbngn anda..lau da apax2 prbhn ttng tarikh prtndngn sy mntk tlong mlmkn,sbb sya akn dtng msa prtndngn kmuorng coz kmngknn sya slh srng juri prngkt ngri nnti..good luck..( x hbt dmta orng,tpi kmuorng hbt dimta sya)

      VAMP: Tq atas sokongan anda. Apa2 perubahan akan dimaklumkan di laman ini kelak.

  3. All the best ADG! Kami abang kakak senior ADG sudah tentu akan menari bersama kalian di hari pertandingan. Walaupun jasad kami tiada, tapi spirit kami tetap bersama kalian di atas stage. Itulah aura namanya… Huhu… You’ll never walk alone. Paling penting, jangan lupa untuk berdoa. Doakan agar kehendak Tuhan terjadi. Doakan juga agar pertandingan berjalan lancar… Percayalah, doa anda walaupun simple n sound weird, TUHAN TETAP DENGAR. Dengan iman dan rendah hati kamu meminta… So, ask…ok… 🙂 SELAMAT MAJU JAYA!

    VAMP: Tq Jimmy.

  4. g00d luck ADG…..semoga apa yang dilakukan time cuti ni tadi mendatangkan hasil dan memberi kepuasan kepada anda semua…menang atau kalah ya belakang kira….yang penting dah lakukan yang terbaik dalam diri anda…hihihihi

    Vamp: Tq Bert. Tahun lepas target top 5 dan dpt no 3. Tapi tahun ni kami tak target top 5 pun, cuma top 10. Yang penting, puas hati dengan prestasi penari ADG.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s